Смачні дріжджові млинці на молоці. Швидко смачно, а головне дуже економно

Події

Сухі дріжджі в рази прискорять процес «дозрівання» опари. Лише невелика зміна в рецептурі, і у вас на столі з’явиться тарілка тоненьких дірчастих млинчиків. Джерело

На тісто знадобиться:

  • Борошно – стакан.
  • Молоко – 2 склянки.
  • Яйця – парочка.
  • Сухі швидкі дріжджі – 4 гр.
  • Сіль – 1/3 маленької ложки.
  • Цукровий пісок – велика ложка.
  • Олія

Як приготувати:

  • Насипте просіяне борошно в миску, додайте швидкодіючі дріжджі. Засипте інші сухі інгредієнти, розмішайте.
  • Яйця раджу спочатку окремо збити, а потім ввести в миску з сухими продуктами. Пробийте до піни, попрацювавши міксером, перелийте в миску, старанно розмішайте.
  • Залишилось залити молоко і замісити тісто. Коли розіб’єте всі грудочки, поставте в тепло на бродіння. Налаштуйте таймер на годину і займіться іншими справами.
  • Випікаємо: прожарити сковорідку, змастіть маслом. Наливайте тісто тонким шаром, трохи повертаючи сковороду, щоб тісто розподілилося по всій поверхні.
  • Смажте з одного боку приблизно 1-2 хвилинки. Потім переверніть і потримайте корж ще секунд 30. Час смаження даю орієнтовний, оскільки у всіх різні плити і сковорідки.

Sharing is caring!