Найсмачніша шарлотка з вишнею і яблуками з усіх, яку я коли-небудь пробувала

Події

Шарлотка виходить дуже смачною, ароматною, ситною, і приголомшливо простою. Порадуйте себе і близьких смакотою – і не пошкодуєте!

Основні інгредієнти:

– Цукор – 180 грамів

– Кефір – 1 стакан

– Яблука – 4-5 штук

– Сода – половина чайної ложки

– Яйця – 2 штуки

– Борошно – 1.5 склянки

– Ваніль – трохи

Як готувати:

1. Збити яйця з цукром

2. Змішати кефір і борошно, ванілін і соду, ввести в суміш збиті яйця, щоб тісто по консистенції нагадувало густу сметану.

3. Вилити частину тіста в змащену маслом форму, зверху викласти вишні і порізані слайсами яблука, знову вишні і на них яблука. Зверху вилити залишки тіста.

4. Випікати 35-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного! Поділіться з друзями рецептом і собі збережіть!

Sharing is caring!