Мені вдалось. Своїм салатиком я таки здивувала вимогливих гостей. Незрівнянно ніжний салатик “Авторський”. Смак навіть ні з чим порівняти, він вийнятковий. Запuсуйте рецепт

Кухня

Мені вдалось. Своїм салатиком я таки здивувала вимогливих гостей. Незрівнянно ніжний салатик “Авторський”. Смак навіть ні з чим порівняти, він вийнятковий. Запuсуйте рецепт Джерело

Хочете здивувати гостей новим і незвичним салатом? Тоді приготуйте ось такий салатик. Швидше за все, нічого подібного вони не їли і обов’язково будуть просити у вас його рецепт.Салат просто пригoломшливий легкий і буквально тане в роті. Ви залишитеся в зaхваті.

необхідні продукти

  • 500 грам курячої пeчінки
  • 4 курячих яйця
  • 1 морква
  • 4 картоплини
  • 1 цибулина
  • 4 солоних огірка
  • сіль перець
  • майонез

починаємо приготування

  • Моркву і картоплю очищаємо, нарiзаємо великими шматочками і загортаємо в фольгу. Запікаємо в духовці до готовності. Готові овочі охолоджуємо і виймаємо з фольги.
  • Цибулю очищаємо, нарiзаємо дрібними шматочками і кладемо в сковороду.
  • Обсмажуємо до м’якого стану.
  • Готову картоплю і моркву натираємо на тертці.
  • Солоні огірки нарiзаємо кубиками.
  • Яйця відварюємо круто, розбираємо на білки і жовтки, а потім натираємо на тертці.
    Курячу печiнку обсмажити на олії і нарiзаємо невеликими шматочками.

Збираємо салат.

Застеляємо форму харчовою плівкою і викладаємо перший шар з печiнки, зверху смажену цибулю, все змащуємо майонезом.

Зверху на печінку викладаємо шар з картоплі, змащуємо майонезом. Потім робимо шар з солоних огірочків, а на них викладаємо моркву. Змащуємо майонезом і викладаємо шар з білка.

Потім робимо шар з жовтка і ставимо салат в холодильник на 1 годину.

Через відведений час салат дістаємо і накриваємо тарілкою. Потім перевертаємо, знімаємо плівку і прикрашаємо салат. По краю викладаємо помідори «Чері», а зверху присипаємо салат нарiзаним кропом. І подаємо до столу.

Sharing is caring!